Witam,
Mam problem z zamknięciem dodatkowego okresu "korekta". Mam w tym okresie rozliczoną jedną osobę. Podczas zamykania program prawidłowo zamyka wszystkich pracowników w tym okresie ale kiedy próbuje zamknąć sam okres to pojawia się błąd jak w załączniku. Próbowałem już otwierać okres dla pracowników, odświeżać, itp. bez skutku. Może coś podpowiecie ???
Załączniki:
error_okresy.JPG [ 47.11 KiB | Przeglądany 2242 razy ]
_________________ Pozdr
TaTanka
2010-01-12, 10:14
Autor
Wiadomość
Mix-soft.pl
sayo
Spójrz na pracowników w archiwum - z tego co pamiętam to problem pojawiał się przy pracownikach, którzy mieli niezamknięte jakieś wzorce i byli w archiwum (program ich nie zamyka a potem nie pozwala zamknąć okresu ze względu na otwartych pracowników z systemem wynagrodzeń ;)).
Jeżeli to nie pomoże miałem gdzieś raport do KDP naprawiający automatycznie taką sytuację - w DWTP powinni Ci wysłać taki do Forte.
2010-01-26, 11:12
tatanka
Dziękuja za podpowiedź. U mnie był właśnie ten problem że pracownik archiwalny nie miał zamkniętych wzorców i nie był zamknięty w danym okresie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości