|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
modulo
|
Problem z parametrem HM
Witam,
Mój problem dotyczy nowego produktu. W zasadzie wszystko działa poprawnie poza jedną rzeczą. Mianowicie podczas integracji HM z FK pojawia się błąd mówiący o błędnym koncie.
Dodany przeze mnie produkt ma numer 601-1-111. Błąd: "Dokument zawiera błędne konto: 601-1."
W czym może być problem? Może na końcu dodać @? Tylko nie wiem czy to coś da? Konto w parametrach musi być podane. Tak też jest zrobione.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
|
2009-12-09, 13:51 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
assaq11
Ekspert
|
powiedziałbym że są dwie możliwości - coś się stało ze schematem księgowania - zrób nowy -taki sam podłącz pod dokument - sprawdź czy działa - jak działa to szablon się "popsuł" sugerowałbym używać nowego i druga wersja - schemat księgowania ma jakiś parametr który powinien być ustawiony a nie jest - np #RT a towar nie jest przypisany do rodzaju lub coś innego
|
2009-12-09, 15:56 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|