Mam problem z programem Finanse i Księgowość w wersji 2007b. Przy opcjach drukowania raportu i wyborze pdf, a następnie wyślij pocztą elektroniczną program zawsze uruchamia outlook express. Czy ktoś wie jak to zmienić? Na komputerze, na którym outlooka nie ma, po kliknięciu po prostu nic się nie pojawia. Opcja ta nie działa.
pozdrawiam
p.s. w panelu sterowania domyślny program jest mozilla thunderbird (także dla list dyskusyjnych)
miałem podobną sytuację. U mnie pomogło następujące działanie:
w OE ustaw że jest domyślny, pozwól mu sie tak zapisać, uruchom ponownie i jesli nie zobaczysz komunikatu, ze OE nie jest domyslny to zamknij. następnie w thunderbirdzie w opcjach ogólnych ustaw jako domyślny, puść sprawdzenie.
daj znać czy pomogło :)
2009-06-25, 09:01
puchatek
Dziękuję. Rzeczywiście zadziałało. Na komputerze, na którym uruchamiał się outlook już jest ok. Na tym co nic się nie pojawiało nadal nic. (pomimo postawieniu outlooka i podobnych operacji)
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości