|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
piotrkaczmarekinfo
|
Bład przy logowaniu
Witam, Po raz ostatni pracowałem na programie Kadry i Płace 2016d kilka dni temu, niestety ku mojemu zdziwieniu w dniu dzisiejszym nie mogę się zalogować ponieważ pojawia się komunikat: "Błąd obsługi bazy danych" błąd nr. 161:błąd nieudokumentowany. Wystąpił błąd obsługi bazy danych. Bieżąca operacja powinna zostać przerwana. Usuń przyczynę wystąpienia błędu lub opisz sytuację i skontaktuj się z dystrybutorem lub firma.... Proszę o pomoc/sugestię co z w/w błędem mogę samodzielnie zrobić??? Z góry dziękuję za pomoc i rozumieniem.
|
2020-11-22, 17:15 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
szepczący
|
Re: Bład przy logowaniu
W wersji 2016 możesz mieć kilka wariantów programu - wersję ERP na MS SQL, albo standardową - pracującą z btrieve lub pervasive. Sprawdź czy na pewno działa (lub startuje przy starcie programu) silnik bazy danych. Jakbym miał zgadywać to masz z btrieve i po jakimś update windows przestało to po prostu startować.
|
2020-11-25, 19:06 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|