Mam problem z zapisem nowej aktywacji na kluczu sprzętowym. Przy próbie zapisu nowej aktywacji dla Symfonii 2.0 Finanse i Księgowość 2019 pojawia mi się każdorazowo komunikat: (23) Błąd zapisu danych do klucza. Aktualnie na kluczu mam zapisanych 12 aktywacji.
Próbowałem również usunąć którąkolwiek aktywację dla starszy (nieużywanych wersji). W takim przypadku pojawia się komunikat czy chcę usunąć aktywację, ale po jego potwierdzeniu w oknie programowania kluczy sprzętowych znikają wszystkie aktywacje (okienko robi się puste)m jednak po kliknięciu na Odśwież wszystkie aktywacje są w dalszym ciągu dostępne, nic nie zostało usunięte. Wygląda więc, że żadna operacja na kluczu nie jest możliwa (ani zapis, ani usunięcie) Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Serwer kluczy sprzętowych i programowanie klucza odbywa się na Windows Server 2008 R2, programowanie kluczy wersja 2015.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości