|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
patryczekqq
|
e-box opłaca się?
Witam opłaca się zainwestować w e-boxa? Do tej pory wszystkie dokumenty wysyłałem do US za pośrednictwem dcedek (eksport xml do tego programu). Rozwiązanie tanie i dobre... Jednakże z ręki wprowadzam wyciąg bankowy, a jest to męczące. Czy te wczytywanie wyciągów - jest dobrym rozwiązaniem? A może lepiej zainwestować w nasz bank? Lub jakieś inne rozwiązania może polecacie? Patryk
|
2015-02-15, 22:49 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
wasylekwawa
|
Re: e-box opłaca się?
Tylko nie NaszBank !!! Używałem (a raczej starałem się używać) przez 1,5 roku. Brak aktualizacji i niemożność dorobienia dodatkowych formatów skutecznie zniechęciły mnie do używania tego programu.
Teraz używam programu do importu wyciągów od firmy {Wykasowane przez Administrator FORUM}
Cena na stronie może trochę zaporowa ale przy dużej ilości wyciągów błyskawicznie się zwraca.
|
2015-02-24, 15:40 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|