Witam Poszukuję struktury bazy danych, z krótkim opisem co dana tabela zawiera. Dotyczy to symfonii handel forte.
I od razu jeżeli ktoś potrafi mnie nakierować, w jakiej tabeli leżą same magazyny.
W tabeli MZ i MG leżą towary na danych magazynach wraz dokumentami PW, PZ itp. MI chodzi o same magazyny, chcę je wyeksportować i uporządkować ponieważ mam ich aktualnie 30 :(
Chcę za pomocą sql-a wyciągnąć listę magazynów z bazy. To co widzisz gdy wejdziesz w HMF w ustawienia/magazyny.
I nie tworząc nowego tematu... czy idzie jakiś plik zmodyfikować, aby skrót magazyny miał więcej niż 4 litery/cyfry ?? Teraz można zrobić tylko 4 litery skrótu jest to bardzo niewygodne. Wydawałoby się, że w tak rozbudowanym systemie jak symfonia można sobie pozwolić na więcej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości