Udało mi się zrobić import z mojego systemu do Symfonii Handel (format 3.0 z własnym szablonem) wg specyfikacji z dokumentacji.
Niestety w folderze dokumentacji Symfonii Fk nie znalazłem analogicznej specyfikacji, a jedynie dokumentację języka szablonów (plik "import specjalny"). Jeśli próbuję importować tym samym szablonem co w Handlu to FK się wysypuje. Jest jakiś oficjalny dokument na ten temat?
Szablony w Handlu i w FK muszą być różne bo importują inny rodzaj danych. W katalogu programu FK w katalogu Szablony zobacz jak wygląda szablon hmfk.ams Wyeksportuj z Handlu fakturę i spróbuj naśladować.
Dzięki, ale tego się obawiałem. Może chociaż jest jakaś możliwość zobaczenia co jest wynikiem przetworzenia szablonu? (takie przepuszczenie pliku przez szablon na sucho)
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości