Witam, mam dość dziwny problem z VBA do Symfonii 2013.1 podczas wydruku raportu Potwierdzenia sald - PLN, otrzymuję dwukrotnie błąd Microsoft Forms "Could not load an object beacuse it is not avalible on this machine" Zgodnie z zrzutem Microsoft Forms. Następnie przerzuca mnie do edytora VBA z informacja o braku Metody, "Comple Error: Method or data member not found". Zainstalowane VBA dla Symfonii Forte (6.4) - (1,74mb) wygląda na brak obiektu VBA który powinien w raporcie na formie frmProgress pod nazwą pbProgress, Chciał bym prosić o radę co może być problemem? Czy może trzeba doinstalować jeszcze jakaś wersję VBA dla Symfonii ? Nie wiem co jeszcze powinienm zrobić z tą symfonią.
Dodatkowo dodam iż jest to nowostawiane środowisko i wcześniejszych wersji Symfonii nie było zainstalowanych.
Załączniki:
Komentarz: Metoda Metoda.PNG [ 30.44 KiB | Przeglądany 3552 razy ]
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości