Podział wypłat na dokonaną w grudniu 2008 i styczniu 2009
Autor
Wiadomość
MJS
Podział wypłat na dokonaną w grudniu 2008 i styczniu 2009
Witam !
Mam pytanie w jaki sposób podzielić wynagrodzenia na rozliczane w grudniu i styczniu. Problem dotyczy świadczeń opodatkowanych, premii i ryczałtu. Podzielenie pracowników na wzorce umożliwiło podzielenie wypłat zasadniczych. Świadczenia dodatkowe natomiast dodają się nie tylko do listy świadczeń dodatkowych, ale również do zasadniczej listy płac z wypłatą w styczniu.
Z góry bardzo wielkie dzięki za wszelkie sugestie !
Zrob zeby w dodatkowej liscie plac w definicji tego okresu byla wybrana wlasciwa podstawowa lista plac zawierajaca potrzebne ci skladniki - jesli takowej nie ma to zrob/zmodyfikuj w zakladce okresy/definicje list plac/zestawy wzorców
(pamietaj o niebieskich chorągiwekach ktore powoduja ze dany element jest zabierany z okresu głownego)
2008-12-31, 15:09
MJS
Bardzo dziękuję !
Już zrobiłam - udało mi się uzyskać rozdzielenie poprzez ograniczenie daty rozliczania wzorców w okresie rozliczanym podatkowo w styczniu (do 31.12.2008). Wszystkie świadczenia miałam wprowadzone z datą wcześniejszą. Zadziałało więc chyba nie będę tego zmieniała.
Chyba, że istnieje jakieś zagrożenie na przyszłość ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości