Witam; mam pytanie gdzie (szukałem w helpie i dokumentacji) znajdę opis jakie parametry wpisać w pole plik sterownika oraz raport tworzący sekcje danych dla eksportu raportów płatności w formacie 2.0, oraz jaki wpływ te parametry maja na strukturę pliku e_dokum.txt w symfonia handel 2012.1b. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Dziękuje Jacek
Parametrów dodatkowych NIE WYPEŁNIA się i w mojej ocenie nie ma takich przełączników (lub ja ich nie znam).
_________________ Pozdrawiam
Misiek DGTL Rzeszów
2012-05-30, 11:07
jacek
Re: format 2.0
dziękuje za odp. jeżeli można mam pytanie dodatkowe w wyeksportowanym pliku e_dokum.txt z symfonii handel w wersji demo (raporty płatności) nie znalazło się ople opis z dokumentów kasowych i bankowych, natomiast ten sam eksport u klienta pole to wyeksportował. Być może zależy to od ustawień parametrów dla firmy - ale nie udał mi się na nie trafić. być może wiesz gdzie to należy ostawić?
Sprawdziłem na własnej wersji testowej Symfonii Handel HM/HMP 2012 - niestety, taka informacja nie eksportuje się więc zakładam że nie jest to możliwe. Format 2.0 Symfonii jest zaszyty w tej części programu, której nie da się modyfikować - stąd nie wiem w jaki sposób ktoś wyeksportował takie dane, w programie "raczej" nie ma takiej opcji, ja się z nią nie spotkałem.
Może ktoś inny z forum zna taką opcję/możliwość takiego eksportu...
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości