Re: Przenoszenie danych na inny PC
wrob pisze:
Po pierwsze usuń reklamę ze stopki.
Po drugi po prostu skopiuj sobie wszystkie katalogi z danymi i programami - i wgraj na nowy :)
Jeśli masz tam pervasive to zainstaluj go na nowym i potem jeśli skopiowałeś wszystkie programy to tylko wykonaj instalacje stacji roboczych.
(jesli pervsasive 11 lub wszej to najpierw go deaktywuj na starym windowsie)
Witam,
Zrobiłem tak:
Z jednego komputera przeniosłem na dysku zew. pliki symfonii na drugi komputer. Ten pierwszy PC wyłączyłem gdy nadpisywałem pliki na drugim.
________
Dla przykładu podam może komunikat dla programu
finanse i księgowość:
"Na tym komputerze nie ma zainstalowanej stacji roboczej programu FKP w wersji 2011 1b lub ta instalacja nie powiodła się."
Siostra ma licencje na dwa stanowiska, ale chce używać tylko na jednym PC.
________
Małą księgowość i Faktura - licencje ma na 1 stanowisko.... reszty programów, co wypisałem wcześniej, nie chce przenosić.
Hmm... i co z tym teraz robić dalej? Bardzo wdzięczny będę za pomoc - dziękujęP.S. Usunąłem ze stopki nazwę sklepu, pozostawiłem tylko link do kawy, ponieważ kupuje w tym sklepie od ponad 2 lat i uważam, że mają bardzo dobrą, świeżą włoską kawę w przystępnej cenie - dlatego chętnie go polecam, może takie info się komuś przyda.
To nie jest mój sklep, jestem tylko jego klientem. Jak coś dobre, to chyba warto polecać?