|
|
|
Synchronizacja rozrachunków
Autor |
Wiadomość |
Notos
|
Jeżeli błąd występuje zawsze w tym miejscu warto zobaczyć, co je powoduje. Proponuję modyfikację raportu Integracja rozrachunków z FK - Include i zapisać do pliku ten mapvalue na którym się "wywala". Można też odpalić Profilera, i zobaczyć w którym miejscu się wywala.
|
2008-11-14, 12:39 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
Jossie
|
Synchronizacja kontrahentów i rozrachunków
Witam,
Skoro mowa tu o integracji, to dorzucę pytanie od siebie:-) Co prawda już jakiś czas temu pisałam o tym problemie, jednak dostałam tylko jedną podpowiedź i niestety nie pomogło...(założenie takiego samego użytkownika w SQL jak w FK). Mam problem z modułem integracji FK Forte 2008. Zainstalowałam najnowszą wersję FK Forte 2008b, dograłam raporty uzupełniające do Handlu Premium 2008c, ponieważ we wcześniejszej wersji FK był błąd dotyczący właśnie integracji. Jednak podczas próby synchronizacji kartoteki kontrahentów (rozrachunków też) otrzymuję komunikat: "Błędna nazwa użytkownika lub nieprawidłowe hasło." Użytkownik i hasło na 100% są prawidłowe, próbowałam też na innych użytkownikach - efekt niestety ten sam.
Może ktoś spotkał się z taką sytuacją i zna rozwiązanie?
Pozdrawiam.
|
2008-11-22, 16:38 |
|
|
zz
|
ITG cd. HELP!!!
Teraz integracja mi się wykłada bez przerwy.
Z komunikatu wynika, że na linii 668:
if nRes then Error "Nie można załadować dokumentu '" + xDokPnLocal.item(ii).numer + "'"
Już próbowałem zaznaczać jako rozliczone te dokumenty płatności, które nie przechodziły (kiedyś mi to pomogło) ale poddałem się po ok. 50 :(
Moja windykatorka już rwie włosy z glowy, bo nie widzi, co się dzieje w F-K.
HELP!!!
Załączniki:
błąd itg.JPG [ 15.23 KiB | Przeglądany 1996 razy ]
_________________ zz
|
2008-11-26, 16:46 |
|
|