|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
mhath
|
idpm w tabelce ck
Witam ponownie. Czy eksperci wyjaśnia mi pola idpm, idck z tabeli cn? idck to pewnie id cennika z tabelki ck a co oznacza tajemniczy idpm. Mam wrażenie ze określa towar wystepujący z cenniku , ale nie jest to id z tw (przynajmniej nie zawsze). Ktoś podpowie jak tworzona jest wartość tego pola?
|
2012-01-24, 18:46 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
rafal
Ekspert
|
Re: idpm w tabelce ck
To FORTE? napiszesz co chcesz zrobić?
|
2012-01-26, 15:27 |
|
|
mhath
|
Re: idpm w tabelce ck
Cześć Jednak to jest idtw. Jednak w cenniku można umieścić również grupy, i to właśnie mnie zmyliło. Klient twietrdził, że coś w cenniku jest, a nie było pozycji z id tego towaru w cn. Okazało się, że pozycja ta była w cenniku, ponieważ do cennika dodana była grupa w której jest ten towar i wszystko mi się cudownie "rozjasniło". A chodziło po prostu zeby wyciagną cenniki do excela, a właściwie poddać pewnym przeliczeniom. Dzięki za zainteresowanie. Pewnie jeszcze będę prosił wielokrotnie.
|
2012-01-26, 18:19 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|