|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Pytanko odnośnie współpracy symfoni
Autor |
Wiadomość |
karoolens
|
Pytanko odnośnie współpracy symfoni
Witam,
Mam pytanie:
Na czym polega współpraca programu Handel z pakietem MS Office??
Prosiłabym o fachową odpowiedź, taką jak waszym zdaniem to się sprawdza, czy jest korzystne? ponieważ mam w poniedziałek obronę i wiem, że mogę się spodziewać od komisji takiego właśnie pytania. Oczywiście mniej więcej znam odpowiedź, ale chciałabym poznać waszą opinię.
Dziękuję z góry za odpowiedzi.
|
2012-01-19, 23:51 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
wrob
Ekspert
|
Re: Pytanko odnośnie współpracy symfoni
Przesadzasz z tym dublowaniem postow - jak znasz odpowiedz to po co pytasz? Po prostu ja tu umieść - może ktoś skomentuje czy jest ona słuszna czy nie :)
|
2012-01-20, 04:02 |
|
|
karoolens
|
Znam odpowiedź taką jak piszą w podręczniku użytkownika. A mi chodziło, żeby ktoś kto pracuje z symfonią Handel i MS Oficce, by napisał na czym w rzeczywistości polega ta współpraca, żeby moja odpowiedź na obronie nie była tylko książkową. Ale nie chcecie pomóc to nie, zmuszać się nie da nikogo :) pozdrawiam
Czemu z dublowałam posty, bo pomyślałam, że tak ktoś szybciej odpisze. Przepraszam jeśli Cię to tak bardzo uraziło. Mi zależy na dobrej odpowiedzi.
|
2012-01-20, 12:11 |
|
|
wrob
Ekspert
|
To mnie nie uraziło - tylko niepotrzebnie zagracasz forum dublując posty.
Ksiegowe i informatycy to naprawdę zapracowani ludzie i wątpię aby mieli czas na pisanie elaboratów - możne po prostu sobie zainstaluj symfonie i ms office i sam zobacz jak to działa - instalki demo masz tutaj (link w stopce tego postu)
|
2012-01-20, 14:21 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|