problem z usunięciem wzorców Pracownika (z ołówkiem)
Autor
Wiadomość
emka
problem z usunięciem wzorców Pracownika (z ołówkiem)
Mam problem z usunięciem wzorców Pracownika (z ołówkiem). Pracownik był zatrudniony na umowę o pracę od 01.01.2011 do 31.08.2011. Pracownik został również wprowadzony do programu jako zatrudniony na umowę o pracę od 01.10.2011 jednak chciałam zmienić formę zatrudnienia, jednocześnie usuwając jego wzorce. I tu pojawił się problem - nie mogę usunąć wzorców z ołówkiem: 1)"pracownik etatowy" i 2)"zerowe składki FP i FGŚP" - pojawiają się kolejno komunikaty: 1) "nie można usunąć przyporządkowania pracownika "X" do wzorca "pracownik etatowy" trwającego od 2011.10.01 do [...], gdyż niektóre zdarzenia zawarte w tym okresie mogą wystąpić tylko podczas obowiązywania umowy o pracę." i 2) "nie można usunąć przyporządkowania pracownika "X" do wzorca "zerowe składki FP i FGŚP", trwającego od 2011.10.01 do [...], gdyż przyporządkowanie to pokrywa się z zamkniętymi okresami płacowymi.".
W jaki sposób mogłabym to zmienić?
Bardzo proszę o pomoc.
emka
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości