na początku zaznaczę iż nie miałem nigdy styczności z programem symfonia. Mam w firmie serwer win 2003 na którym zainstalowana jest symfonia, do tego jest tam serwer poczty oraz apache + mysql + postgresql.... nie działa to wszystko tak jak powinno (poniekąd nie ma się co dziwić). Chciałbym na tym serwerze zainstalować linuxa konkretnie debiana i tam skonfigurować serwer pocztowy + apache tylko pytanie jak do tego wszystkiego ma się Symfonia ? Czego ona potrzebuje do działania ? Jakie bazy danych ? Jak zrobić to dobrze ale najmniejszym kosztem ?
Zostaw w spokoju ten 2003 z symfonia - a linuxa zainstaluj na innej maszynie - inaczej koszty walki z symf0onia na linuksie w tydzien przekrocza koszt nowej maszyny itp.
2011-10-05, 22:52
Elber
A jak dokładnie wygląda proces instalacji symfonii ? Chodzi mi o win 2003 server, co gdzie trzeba zainstalować ? Teraz na tym serwerze widzę że jest zainstalowany Pervasive v9
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości