mam problem z integracja handel i FK. Przy wprowadzeniu nowych kontrahentów program nadaje mi numer FK taki sam dwóm kontrahentom przez co FK wariuje i automatem zmienia wszystkie dane i tym samym zmieniają sie dane w handlu.
Proszę o pomoc jaka może być przyczyna, że tak sie dzieje
.
P.S. Uzgadniałam kontrahentów jeszcze raz od początku ale problem pojawia sie nadal przy wprowadzaniu nowych kontrahentów.
Wersja integracji jest właściwa itp?
Kto robil instalacje i pierwsza synchronizacje? Moze warto sie do tego kogos udać...
Ew. mozemy zdalnie cos pogrzebać :)
2011-07-20, 13:12
Olik3
Pierwszą synchronizację robił bezpośrednio Sage i chodziło to dobrze. Problem pojawił sie po jakimś czasie i nie wiem z czego to wynika. W handlu mam ustawiona automatyczną synchronizację i na oko wychodzi, że wszystko jest ok. Czy jest możliwość, że w FK jest coś źle ustawione i dlatego FK dubluje mi identyfikatory ?
Luks - Uwazniej odpowiadaj :)
Po pierwsze Olik3 pisze o handlu a nie o FP - po drugie wystarczy przejrzec posty usera olik3 i zobaczyc iz niedawno mial on inny problem z integracja i tam podal dokladne wersje posiadanych porgramow - oba 2011.1 ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości