Bo zastałem już w magazynie stany (których nie rozbiję teraz na dostawy)
bo mam np. dostawę 40000 szt asortymentu, którą w magazynie rozłożę w 8 miejscach paletowych ( a to pociągałoby za sobą konieczność 8 krotnego wpisywania tego samego towaru na dokument)
i nie będę mógł zmieniać lokalizacji towaru (np. po uwzględnieniu rotacji (optymalizacja ścieżki wybierania)
bo na dokumencie, którego ta dostawa dotyczy mam jeszcze np. 20 podobnych pozycji
bo - jak program wydrukuje WZ (tworzony automatycznie z zamówienia) dla pozycji której wydaję 10000 szt, które mam w magazynie ale składa się na nie 5 dostaw ( po 2000 z różnych miejsc składowania)
No i czy stosując dostawy , jako lokalizacje w magazynie będę mógł wydrukować arkusze spisowe do inwentaryzacji wg. miejsc składowania (dostaw)?
No i czy jak wydam już towar z dostawy A, to czy będę mógł wprowadzić nowy towar (ten sam lub inny) na tę samą dostawę A (lokalizację) i/lub czy mając zapas towaru X w dostawie A(lokalizacji), będę mógł na tę dostawę wprowadzić towar Y (lub nową partię towaru X)?
No ale ja Symfonię dopiero poznaję i dodatkowo mam na razie ograniczone pole do popisu (uprawnienia).
No ale po za tym to faktycznie mógłbym to już zacząć stosować od razu
PS. Dziękuję za zainteresowanie tematem
PSII. Prowadzę duży magazyn wysyłkowy, dla którego sprawnego funkcjonowania lokalizacje ze wszystkimi w/w aspektami są bardzo istotne