Rafal - nareszczie KORONEN nas docenil - to wrecz komplement - wg niego przeciez eksperci tu na forum wszystcy jestesmy geniuszami i po nicku i czcionce posta rozpoznajemy wersje programu
wybaczcie... Hodzi o handel forte może być najnowszy... BeforeUpdate mogę użyć przed edycją dokumentu, mnie natomiast chodzi o oprogramowanie wprowadzonych zmian w edytowanym juz dokumencie i nie/pozwolenie na ich zapisanie. I nie jest to dokument PN bo tam można pokusić się o powalczenie z "Procedury - konfiguracja" i BeforeSave. A co z resztą dokumentów?
Chcę zablokować wystawianie zamówień obcych z większą ilością niż handlowa. Handel krzyczy ale pozwala... Samo wystawianie zablokowałem, natomiast można dokument przeedytować i wtedy zmienić :/... Trochę nie fajna sprawa z brakiem obsługi takiego zdarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości