|
|
|
Problem z importem dokumentu do SHF 2008b
Autor |
Wiadomość |
makaron
|
Wiesz, gdyby wystarczyło przejrzenie forum, to najprawdopodobniej raport miałbym napisany już ze 3 tygodnie temu ;)
Czy wolę zapłacić? Kto woli zapłacić, jeśli mógłby napisać samemu :D Wolałbym napisać, problem w tym, że nie mam kompletnie doświadczenia w basic'u. Składnie szybko można zrozumieć, choć nie jest ona ni w ząb podobna do tego, do czego się przyzwyczaiłem (php/java/c/c++/perl).
Problem w tym, że nie ma sensownych blogów/ksiązek opracowań, z których możnaby czerpać przykłady.
Jeśli jest Pan w stanie mi pomóc - poprzez wskazanie co i jak napisać, będę wdzięczny. Jeśli to zbyt czasochłonne, proszę napisać - poproszę wówczas o wycenę.
|
2009-09-01, 10:16 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
wrob
Ekspert
|
Hmm.... chyba sie nie przyjrzales skladni ambasica albo juz zapomnials C - bo akurat ambasic ma iles konstrukcji podobnych do dostarego dobrego C co czasem wkurza.
Zreszta tu nie jest problem w jezyku jest on dość prosty - raczej problem w znajmosci mechanizmow i trikow handlu - i tu sie albo trzeba dogrzebac samemu- albo kogos wynajac aby to zrobil
To forum sluzy do tego aby potencjalny gzrebacz - wlozywszy nieco wysilku i utknąwszy w jakims miejscu swego gzrebania mogl wejac tu i zapytac - zrobilem to i to, doszedlem do tego etapu i tu mi to nie dziala - jak poprawic?
A nie aby robic gotowce :)
|
2009-09-01, 17:55 |
|
|