Zauważyłem, że instalator pakietu System Symfonia jest oparty na WISE. Mogę użyć przełącznika /S do cichej instalacji oprogramowania. Mam jednak problem ze zmianą ścieżki domyślnej z "C:\Symfonia\" na np. "C:\Symfonia\FKP\". Jest jakiś przełącznik lub odwołanie do pliku instalacyjnego z podanymi parametrami instalacji? Czy, może wystarczy skrypt, który po instalacji przeniesie do innej lokalizacji?
Z tego co wiem to przelacznika nie ma - ale zzawsze mozesz sobie za pomoca wise zbudowac swoj instalator :) A przenoszenie skryptem nie jest dobrym pomyslem z racji wpisow w ini i w rejstrze :(
Zauważyłem że jeśli zmienię ścieżkę w rejestrze na C:\Symfonia\FKP, po cichej instalacji program instaluje się domyślnie w C:\Symfonia i na taką ścieżkę zmienia wpis w rejestrze. Po deinstalacji wpis w rejestrze powraca do C:\Symfonia\FKP.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości