Witam, mam problem przy instalacji Pervasive 11 na Windowsie 7 64bit. Po zainstalowaniu PSQL-Client-11.20.013.000-win.x64 oraz zainstalowaniu aplikacji Symfonii FK,HM, przy uruchomieniu programu pojawia się komunikat "brak pliku p:\symfonia\fk20131d\WBTRV32.DLL"
Po zainstalowaniu Pervasive instalator podaje informację, że instalacja przebiegła pomyślnie, ale zastanawia mnie to, że w Menu Start w folderze Pervasive nie ma żadnych składników tylko PSQL Log. W Windowsie XP jest jeszcze folder Utilities z programami narzędziowymi. Wnioskuję z tego, ze chyba jednak Pervasive nie instaluje się poprawnie. Przeprowadziłem próbę na innym komputerze w Win7 64bit - ten sam problem. (Serwer - Windows 2008 R2 Fundation 64bit, Pervasive 11.20.015) Bardzo proszę o pomoc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości