Bardzo dawno temu Symfonia Premium lub Forte Odtw. od zera
Autor
Wiadomość
renio
Bardzo dawno temu Symfonia Premium lub Forte Odtw. od zera
Czasami jest potrzeba zajrzenia do archiwalnych danych no i tak się stało.Mam pytanie do osób które pamietają Symfonie z z lat 2006-2009 kopie mam ale nie wiem z jakiej wersji pochodzą -Jezeli w kopii jest plik .bak rozumiem że bedzie to juz wersja forte=muszę odtwarzać bazę w sql-u -Jezeli w kopii jest duza ilosc plików to jest to wersja Premium -tak?
Mając instalkę Premium muszę kolejno (czy zadziała to pod Win7) 1.Instaluje werję stanowiskową potem serwerową gdzie wkopiować te pliki ? 2.Musze tworzyc na nowo firmę i podawać licencje? 3. Czy któs pamięta tak stare wersje?
Re: Bardzo dawno temu Symfonia Premium lub Forte Odtw. od ze
To wczale nie sa stare wersje :) Pozatym w sensie kopiii itp od tych lat sie nic nie zmieniło :) Instalujesz wlasciwa wersja i dolaczasz firme z tych rozpakowanych kopii i tyle.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości