Symfonia też instaluje wersję TRIAL
Podejrzewam, że podczas generowania PDF jest przekazywany numer właściwy.
To zresztą prawie ta sama wersja sterownika, tyle, że nowy build działa na 64 bitach.
2008-10-29, 14:21
makz
Re: Symfonia+Windows2008
Miałem ten sam problem, zainstalowanie podanej tu drukarki PDF pomogło, w sensie że teraz generują się już dokumenty PDF. Jednak nie mogę wysyłać ich bezpośrednio z programu, przy pierwszej próbie pojawiło się okno z informacją (nie pamiętam dokładnie) że nie można uruchomić klienta poczty, czy coś takiego. Teraz przy próbie wysyłki maila nic się nie dzieje. Nie wiem czy to może być związane z tą wersją drukarki PDF... W Windowsie, w ustawieniach programów domyślnych jest wybrany MS Outlook jako domyślny program pocztowy.
Windows 7 64 bit MS Office 2010 32 bit Symfonia Handel Premium 2009.a
Załóż osobny temat. Jeden temat = jeden problem. Co prawda ktoś założył wątek z niewłaściwym tytułem (zbyt ogólnym), ale trudno, tego już się nie da naprawić, chyba że przez moderatora.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości