Symfonia KiP w firmie powyżej 2000 osób - prośba o opinie
Autor
Wiadomość
AneFed
Symfonia KiP w firmie powyżej 2000 osób - prośba o opinie
Witam, mam prośbę o podzielenie się opiniami na temat tego jak działa Symfonia przy obsłudze ponad 2tyś. osób etatowych. Pokrotce przedstawię problem: Moje doświadczenia maksymalne z Symfonią to jak na razie 600 osób, z tym, ze z miesiąca na miesiąc osób przybywa i też zwiększa się czas w jakim Symfonia te osoby obsługuje. W związku z tym, że planujemy zwiększenie zatrudnienia nachodzą mnie obawy czy program udźwignie taką liczbę. Interesuje mnie zwłaszcza jak w takim przypadku wygląda zamykanie okresów - już teraz trwa to ok godziny. A jak wygląda czas generowania list i innych raportów (jest to już dosyć odczuwalne przy obecnym zatrudnieniu)? Może są jeszcze jakieś inne utrudnienia o których nie pomyślałam? (A może ułatwienia można zastosować?) Będę bardzo wdzięczna za wszelkie iknformacje i Wasze komentarze.
2012-06-28, 09:04
Autor
Wiadomość
Mix-soft.pl
koryt
Re: Symfonia KiP w firmie powyżej 2000 osób - prośba o opini
TYLKO FORTE i daje jakoś radę.
Teraz już wersji 2012 mozna zaplanować zamykanie okresów np na noc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości