Dzień dobry. Proszę o podpowiedź gdzie popełniam błąd(o czym zapomniałem, czego po prostu nie wiem??). Serwer: Windows 2008 r2 64 bit + pervasiv server v11 64bit + Mała Księgowość instalacja programu - instalacja specjalna (na serwerze działa) Klient: Windows 7 Home Premium + klient pervasiv 64 bit v11 + Mała Księgowość instalacja stacja robocza - instalacja specjalna - na końcówce o brak pliku WBTRV32.dll
Na serwerze po instalacji pervasiva nic nie było ustawiane. Tak jak poszło tak zostało. Sprawdziłem patch na serwerze jak i na końcówce. Końcówka: PATH=C:\Program Files (x86)\Pervasive Software\PSQL\bin\; C:\Program Filesive Software\PSQL\bin\; C:\Windows\SYSTEM32;C:\Windows;C:\Windows\SYSTEM32:\Windows\SYSTEM32\WINDOWSPOWERSHELL\V1.0\; C:\DATEV\SYSTEM;C:\Program Files (x86)\Microsoft SQL Server\90\Tools\binn\; C:\Program Files (x86)\Symfonia\PDF;
Server wygląda podobnie.
Jakaś sugestia co spartaczyłem??? Pozdrawiam. Paweł. ps.Wszystkie posty na forum przeczytałem.
2012-06-22, 18:39
Autor
Wiadomość
Mix-soft.pl
pawel_z
Re: WBTRV32.dll - stary błąd nowy problem
Po paru godzinach zabawy zainstalowałem klienta 32 bit i działa? Czy to jedyne słuszne rozwiązanie???? Pozdrawiam. Paweł.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości