Witam.
Problem jest następujący: importuję fakturę z Faktura i Kasa Start do Małej Księgowości Start. Za nic nie potrafię uzuskać w MK danych z faktury. Importuje mi się tylko kontrahent. Czy ktoś potrafi pomóc? Chciałbym móc zaimportować fakturę żeby jej później nie musieć wprowadzać ręcznie w Małej Księgowości.
Tomek
Należy dodkonać odpowiednich ustawień w programie Faktura i Kasa Start.
Ustawienia → Współpraca z FK → Parametry Księgowań
Premium i Mała Księgowość Start niektóre z powyższych parametrów mają inne znaczenie, i tak: strona wartość tego parametru jest bez znaczenia, konto numer kolumny w Książce Przychodów i Rozchodów, lub numer stawki podatku w Ewidencji Przychodów (rozliczanie według przepisów o podatku zryczałtowanym), równoległy wartość tego parametru jest bez znaczenia, pozycja wartość tego parametru jest bez znaczenia.
Dziękuję za zainteresowanie moim problemem:) Niestety programy kupiłem niedawno i nie bardzo potrafię odnaleźć parametry o których piszesz. Po wejściu do USTAWIEŃ i WSPÓŁPRZCY Z FK nie widzę tych parametrów które podałeś. Posiadam wersję Faktury i Kasy Start 2007.1.0. Możesz to wyjaśnić dokładniej? Dzieki za pomoc
Tomek
2008-07-08, 23:41
jarek711
Ja mam podobny problem? Udało się znaleźć jakieś rozwiązanie? W innym wątku dostałem odpowiedź, że musi być schemat księgowania SMP, ale to nie pomaga.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 6 gości