Konwersja bazy ST v2006 do 2017- poszukiwane stare instalki
Autor
Wiadomość
makos
Konwersja bazy ST v2006 do 2017- poszukiwane stare instalki
Witam. Pytanie może nietypowe ale niestety w archiwach Sage takich "zabytków" już nie mają. Ostatnia wersja ST jaką pobrałem to 2013. Niestety w pewnej firmie trafiła mi się wersja z roku 2006. Nikt później nie robił aktualizacji. Oczywiście zakupiona już została obecna wersja z roku 2017 jednak mam problem z konwersją bazy. Przy próbie konwersji komunikat, że baza za stara i musi być z roku 2015. Niestety po instalacji v2015 znowu komunikat że musi być z 2013. Zainstalowałem wersję z roku 2013 ale tutaj komunikat, że baza nie może być starsza niż z wersji 2011. Problem w tym, że starszych instalek nie posiadam. Czy może ktoś z Was udostępnić mi coś z lat między wersjami 2013 i 2006 abym stopniowo dokonał konwersji bazy do obecnej wersji oprogramowania?
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości