Aktualizacja Finanse i Księgowość 2.0 z 2019.e do 2020.0
Autor
Wiadomość
symphoniusz
Aktualizacja Finanse i Księgowość 2.0 z 2019.e do 2020.0
Cześć, czy moglibyście mi wytłumaczyć jak zaktualizować symfonię Finanse i Księgowość 2.0 z przedostatniej wersji 2019.e do aktualnej wersji 2020.0? Nigdzie na stronie symfonii nie ma instrukcji jak to zrobić -przeczytałem różne dokumenty i nigdzie nie ma informacji na ten temat. Jedynie co, to jest informacja odnośnie aktualizacji modułu Symfonia Handel, gdzie odbywa się to w ten sposób: 1. Robię kopię bezpieczeństwa firmy 2. Pobieram instalację nowej wersji programu i instaluję w odrębnym katalogu (tutaj mam pytanie, które numery seryjne mam wpisywać, bo w mailu z symfonii dostałem aktualnie wykorzystywany numer licencji oraz nowy numer licencji. W instrukcji instalacji Symfonii Handel" piszą jeszcze coś o numerach proforma - wykorzystywanych do konwersji bazy danych - więc w którym kroku gdzie wpisać właściwe numery, tj: aktualny numer licencji, nowy numer licencji, numer proforma?) 3. Uruchamiam nową wersję programu i akceptuję konieczność przeprowadzenia konwersji
Czy te kroki również mają zastosowanie do FK oraz pozostałych modułów symofnia z serii 2.0 oraz symfonia start?
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 41 gości