Dla tych deklaracji dostępny jest przycisk Lista otwierający okno z informacjami o naliczonych na deklaracji pozycjach.
Deklaracje mają formę wyłącznie elektroniczną w związku z tym w programie Finanse i Księgowość niedostępny jest ich wydruk.
Wydruk podglądu tych deklaracji możliwy jest przy współpracy z programem e-Deklaracje, z okna szczegółów utworzonej e-deklaracji.
2017-02-17, 17:58
stachu8808
Re: FK 2017.b vat-ue(4) - brak możliwości wydruku
Witam,
Przeglądając forum nie trafiłem na rozwiązanie mojego problemu. Otóż, mam ten sam problem co kolega powyżej. Natomiast nie mam możliwości wydrukowania deklaracji VAT-UE przy starszej wersji e-deklaracji (wersja poniżej 2.0 z roku 2015). Moje pytanie brzmi czy orientujecie się czy będzie taka możliwość wydrukowania tej deklaracji ale w programie e-deklaracje w nowszej wersji. Liczę się z tym, że na pewno trza będzie zakupić program. A jest to bardzo ważne dla mnie czy też dla firmy. Infolinia firmy "Sage" zbytnio nie pomogła mi udzielić takowych informacji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości