|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Mała księgowość- problem z datami przy wynagrodzeniach i zus
Autor |
Wiadomość |
magda-lena309
|
Mała księgowość- problem z datami przy wynagrodzeniach i zus
witam, mam taki problem: jesli wpisuję wynagrodzenie pracownika to nie da mi się wpisać dat wypłaty, dat zapłaty itd, to samo mam przy zusach właściciela- tam się da wpisać datę ale po kliknięciu "zapisz" ona znika i nie mogę zaksięgować tych wypłat;( czy mam coś źle ustawione?
|
2016-09-06, 22:17 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
Maciek
|
Re: Mała księgowość- problem z datami przy wynagrodzeniach i
Masz aktywne rozrachunki, i płatności wprowadzasz w zakładce "Pieniądze". Możesz wporwadzać przez rozrachunki, możesz wyłączyć rozrachunki lub zmienić sposób księgowania w parametrach firmy.
|
2016-09-08, 10:04 |
|
|
magda-lena309
|
dzięki Maćku, masz rację, odznaczyłam rozrachunki i da się wpisać... natomiast dalej nie chce4 mi zaksięgować składek właściciela- wyskakuje komunikat: w wybranym miesiącu nie zapłacono nowych składem ZUS właściciela do zaksięgowania w koszty....- zaznaczam że datę zapłaty mam już wpisaną w kartotece właściciela... w starej wersji w drugiej firmie wszystko mi działalo, natomiast teram mam nową licencję na drugą firmę i takie problemy:(
|
2016-09-08, 12:55 |
|
|
ro_bek
Ekspert
|
Funkcje / Parametry Następnie rozwiń Inne zobacz parametr Automatyczne tworzenie rozrachunków, prawdopodobnie masz zaznaczone automatycznie utworzy rozrachunki. Zaznacz "nie będzie tworzył rozrachunków"
|
2016-09-08, 21:58 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|