Witam, pracuję na programie Symfonia FK i chciałam dopytać, czy istnieje możliwość dodania kont analitycznych do konta syntetycznego, na którym są zapisy? Generalnie program odmawia takiego rozwiązania, ale zmieniły się przepisy i mam obowiązek wydzielić mienie na funduszu instytucji /mam syntetykę 800 a powinnam mieć 800-1 mienie nabyte, 800-2 mienie wydzielone/, a niekoniecznie chciałabym zakładać nowe konto dla tego zabiegu i zmieniać jego numerację pozdrawiam
2016-03-29, 22:59
Autor
Wiadomość
Mix-soft.pl
anna516
Re: modyfikowanie planu kont
właśnie o ten czas chodzi, też założyłam drugie konto, chociaż wydaje mi się to mało logiczne ale bardzo dziękuję za zainteresowanie tematem i podpowiedź
Normalnie użytkownik nie ma takiej możliwości. Najlepszym wyjściem jest dodanie konta 801 i tam stworzyć analityki oraz przeksięgować zapisy z konta 800
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości