MKP i eDeklaracje - VAT7 pusty i PIT11 nie mogę wysłać
Autor
Wiadomość
Fairy_san
MKP i eDeklaracje - VAT7 pusty i PIT11 nie mogę wysłać
Witam, Mam serwer (PSQL for workgroup) i dwa komputery do niego podpięte. Na wszystkich MKP w wersji 2016. Dotychczas e-deklaracje były zainstalowane lokalnie na jednym z komputerów i tam też była baza EDK. Teraz przeniosłam bazę EDK na serwer i ustawiłam nowe ścieżki na każdym komputerze w EDK wskazujące na katalog współdzielony na serwerze. Po tej operacji w każdym EDK widzę bazę deklaracji poprawną i tą samą, natomiast problem jest przy tworzeniu nowych edeklaracji. W MKP wybierajac deklarację PIT-11 i po zatwierdzeniu, nie pojawia się na liście w EDK - dlaczego? I drugie pytanie wybierając VAT7 otwiera mi się pusta deklaracja!?!?! - czy coś robię nie tak? Czy trzeba jeszcze w samym MKP ustawić ten sam katalog współdzielony dla deklaracji?
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości