|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
adag2007
|
Brak potwierdzenia UPO
Witam !!! Z e-deklaracje 2.0 ( najnowsza aktualizacja 2018 ) utworzyłem deklaracje VAT-7 i VAT-27 podpisałem danymi uzupełniającymi i wysłałem na bramkę ministerstwa finansów .W rubryce "podpisana" jest ok, w rubryce "wysłano" jest ok. w rubryce "kiedy wysłano" jest data i godzina wysłania , w rubryce "potwierdzono nie ma nic , a wrubryce "status" pisze wysłana . Deklaracje wysłałem 3 dni temu , dzisiaj usunąłem deklaracje i wysłałem jeszcze raz, ale bez powodzenia. Po wysłaniu otrzymuje taki komunikat " Połączenie podstawowe zostało zakończone . Wystąpił nieoczekiwany błąd przy odbiorze "
Pierwszy raz próbowałem wysłać deklaracje z programu księgowego e-deklaracje , zawsze wysyłałem z e-deklaracje desktop i zawsze UPO przychodziło mi po kilku sekundach ,
Jaki popełniam błąd , albo może coś zmienić w ustawieniach ? Pomocy .
|
2018-01-22, 22:44 |
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1