- W trakcie używania modułu Finanse i Księgowość... - ...przy przeglądaniu OSTATNICH deklaracji... - ...pojawia się następujący komunikat: " Błąd obsługi bazy danych Dodawanie rekordu H:\BAZY\HASO_FKP\01aux_f.dat Błąd 22: zbyt mały bufor danych Wystąpił błąd obsługi bazy danych. Bieżąca operacja powinna zostać przerwana. Usuń przyczynę wystąpienia błędu lub opisz sytuację i skontaktuj się z dystrybutorem lub firmą Sage. "
Co oznacza dla mnie jako użytkownika zbyt mały bufor danych w aplikacji Symfonia - czy mogę go zwiększyć? Czy może w jakikolwiek inny sposób mogę zapobiec występowaniu tego komunikatu (usunąć przyczynę błędu)? Jakie ma on dla mnie konsekwencje?
Dodam, że po wybraniu opcji "Odwołaj operację" obliczenia wyglądają na wykonane poprawnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości