aktualizacja MKP 20131D a Uzupełnienie form. dekl. podatk.
Autor
Wiadomość
karol
aktualizacja MKP 20131D a Uzupełnienie form. dekl. podatk.
MKP mam zainstalowany w katalogu na serwerze ..\MKP\20131D Poprzednie wersje , kazda w innym katalogu. Nie mam formularzy z poprzednich lat czy uzupelnienie(plik formmp20131d.exe ) instaluje tylko na serwerze , czy też na kazdej koncowce? Karol
Re: aktualizacja MKP 20131D a Uzupełnienie form. dekl. podat
To generalnie zły pomysł instalować każda wersje w kolejnym katalogu instaluj zawsze do tego samego np MKP i nie będziesz miał takich rożnych problemów :)
2013-05-28, 18:59
karol
Ok, generalnie zly pomysl. Zadam pytanie inaczej, zainstalowałem jedynie wersję 20131d, wersja wielostanowiskowa. Nie mam formularzy z poprzednich lat, czy uzupelnienie(plik formmp20131d.exe ) instaluje tylko na serwerze , czy też na kazdej koncowce? Karol
Uruchamoasz program z serwera (zasobu sieciowego) - to tylko na nim wystarczy zainstalować - a jesli masz instalacje lokalne itp - to wszędzie niestety
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości