Mam problem z importem danych z programu Symfonia Handel do FK 2013.1. Problem polega na tym, że podczas uzgadniania kontrahentów przy niektórych kontrahentach w okienku po lewej stronie (czyli kontrahenci FK) podpowiada mi się do uzgodnienia ten sam kontrahent w kilku pozycjach. Gdy rozwinie się kartotekę kontrahentów to tam jest ten kontrahent tylko na jednej pozycji np. 732. W okienku które pojawia się podczas importu wyskakuje on na 2 pozycjach ( z pozoru identycznych, bo wydaje się że jest to to samo, ale gdy uzgodni się kontrahenta na jedną z pozycji to rozrachunek tworzy się prawidłowo, przy uzgodnieniu na drugą błędnie - tak jakby rozrachunek dotyczył kontrahenta przesuniętego o 250 pozycji). Nie dotyczy to wszystkich kontrahentów tylko kilku. Zapisy w importowanym pliku wyglądają identycznie dla wszystkich kontrahentów. Sprawdzałam poprawność baz FK i wszystko jest w porządku. Nie wiem gdzie mogę szukać przyczyny błędu. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak się tego pozbyć to proszę o pomoc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 37 gości