Witam Wykonałem ostatnio aktualizację FKP do najnowszej wersji, po czym okazało się że import specjalny nie działa. Import specjalny został utworzony na podstawie profilu CDN a do niego został podpięty szablon z poprzedniej wersji FKP gdzie import specjalny zbudowany na tym szablonie działał bez zarzutów.
Obliczane dane za pomocą tego szablonu nie różnią się niczym od tych importowanych w starej wersji co potwierdziłem debugując szablon pod FKP 2012 i 2013.1.c.
Błąd jaki zgłasza mi się podczas importu specjalnego za pomocą tego szablonu jest następującej treści.
"Niekompletne dane rejestru VAT"
Sprawdziłem więc uzgodnienia, usunąłem stare i założyłem nowe, dla tych samych rejestrów oraz typów dokumentów.
Niestety bez skutecznie.
I w tym momencie skończyły mi się pomysły co może być przyczyną zaistniałego problemu. Z pewnością robię coś źle albo o czymś nie wiem i dlatego prosił bym o pomoc w rozwiązaniu sytuacji.
Mile widziane są wszelkie źródła na temat szablonów, które rozszerzają wiedzę zawartą w dokumentacji znajdującą się w katalogu instalacyjnym programu FKP.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 39 gości