|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Buszmenek
|
Przeniesienie danych
Witam. Jestem nowy na forum. Moja księgowa miała program dosowy rachmistrz 4 euro zakupiła rachmistrza gt firmy insert ale jej nie przypadł do gustu. Kazałem jej kupić małą księgowość ponieważ pani konsultantka powiedziała że nie będzie problemu z przerzuceniem danych z rachmistrza. No i zaczęły się schodki bo z dosa nie przerzucę danych, zainstalowałem rachmistrza gt insertu na bazie sql serwer 2005 wie ktoś jak można przerzucić bazę danych do symfoni ?? najlepiej krok po kroku
|
2013-01-03, 18:14 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
wrob
Ekspert
|
Re: Przeniesienie danych
Zglos sie do partnera sage który dobrze zna bazy MKP i rachmistrza i z nim się dogadać - to nie będzie zbyt droga usługa... Generalnie małym kosztem da się przerzuci dane kartotekowe i ew nieco większym dokumenty... natomiast opisać sie tego nie da - w punktach - taka migracja wymaga sporo specjalistycznej wiedzy.....
..
|
2013-01-04, 04:02 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|