przeszukałam forum jednak nie znalazłam odpowiedzi dlatego pytam
Chodzi mi o usunięcie lub zwiększenie limitu firm, które aktualnie są podłączone do programu - w tej chwili limit ten jest 10 sztuk i gdy chcę wejść do firmy, której nie ma akurat na liście muszę dołączyć ją a ostatnia firma z listy znika. Czy jest możliwość aby ten limit usunąć a jeśli tak to jak to zrobić? Będę wdzięczna za pomoc.
Re: Finanse i Księgowość - limit podłączonych firm
Dziękuję za odpowiedź.
Mam jeszcze pytanie - jeśli program zainstalowany jest na serwerze a końcówki na stacjach roboczych to czy zmianę wprowadza się również na stacjach roboczych czy tylko tam gdzie jest główna instalka? Plik Amfk.ini znalazłam w obu lokalizacjach i w obu przypadkach jest on pusty.
Re: Finanse i Księgowość - limit podłączonych firm
w katalogach windows w komputerze roboczym i na serwerze w plikach w których powinien być dodany zapis jest pusto - w odpowiednikach plików innych programów jest "treść" jeśli chodzi o wersje - Symfonia 2014b premium
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości