"W trakcie tworzenia nowego roku program zapyta "Czy utworzyć nowe układy" wybieramy NIE Jak wciśniesz TAK to będzie trzeba wszystkie konta przypisać od nowa do układów."
Cytat z tematu poniżej. Żona chyba tak zrobiła a ja mam problem. Pytanie, jak to teraz odkręcić lub zautomatyzować przypisanie? Instrukcje milczą. Próbowaliśmy usunąć rok ale nie daje się. Były zaksięgowane ze dwa dokumenty ale po usunięciu też rok nie daje się usunąć. Co można zrobić?
Szybciej bedzie nic nie automatyzować a po prostu wydrukować przypisanie z poprzedniego roku i po prostu je przypisać ręcznie w nowym - zdolne zonie to zajmie 20-30 min
viewtopic.php?p=1092 w tym temacie jest rozwiązanie, ale to było dawno temu, nie wiem czy zadziała na bieżących wersjach. Pamiętać o kopii zapasowej przed...
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości