Miałem MKP 2011.1, zainstalowałem wersję 2012 i przeprowadzona została konwersja danych - wszystko poprawnie. Następnie zainstalowałem wersję 2012.1. Przy uruchamianiu wyskakuje okienko błędu (puste) w rogu tylko napis MKP 4000 i program się zamyka. Próbowałem zakładać nowy katalog, wgrywałem aktualizację formularzy oraz poprawki z ftp-a (raporty i xsl) Program nie zaktualizował raportów (nie wiem czy to powinno się wykonać po otw firmy ?) Przy uruchomieniu programu nie następuje żadna konwersja a po spr poprawności danych wyskakuje informacje ze dane w formacie 2012.
win xp / pervasive / klucz sprzętowy
Będę wdzieczny za pomoc Pozdrawiam Rafał
2012-02-10, 11:27
Autor
Wiadomość
Mix-soft.pl
rmf
Re: błąd po aktualizacji do MKP2012.1
Witam
Wygląda na to, że problem leżał w programie - po instalacji wersji 2012.1a wszystko działa. Żeby nie było za pięknie to u innego klienta po instalacji nowej wersji 3 firmy się nie otwierają - z błędem brak pliku 12 lub 3006. w/g wszelkich danych błąd przy konwersji bazy. Bez komentarza...
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości