|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
caryca
|
Zapis do dziennika
Witam. Wprawdzie to nie forum dla księgowych,ale może ktoś podzieli się wiedzą jak księgować dokumenty z bufora do dziennika w sytuacji kiedy porobiłam rodzaje dokumentów, tj; faktury zakupu,faktury sprzedaży,wyciągi bankowe, PK itd.. W dokumentacji czytam że chronologia zapisu w dzienniku zachowana jest wg daty księgowania. czy zatem należy przed zaksięgowaniem dokumentów posegregować je w buforze wg daty księgowania i tak wprowadzić do dziennika? Jest to moje pierwsze moje księgowanie do dziennika i chciałabym być pewna że robię tę operacje dobrze. Pozdrawiam.
|
2010-04-20, 17:38 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
wrob
Ekspert
|
A to w sumie bez roznicy - wyfiltruj sobie dokumenty za dany okres ustaw date np na koniec nastepnego miesiaca a potem posortuj wg tego jak Ci wygodniej - czy wg numerow, czy wg daty dokumentu....
|
2010-04-20, 18:54 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|