generowanie raportu word linia 75 'PropertyGet' lub 'Method'
Autor
Wiadomość
patryczekqq
generowanie raportu word linia 75 'PropertyGet' lub 'Method'
Witam mieliście może problem z linią 75 Wykonanie 'PropertyGet' lub 'Method' nie powiodło się plik: stronaMS.sci linia: 75
Miałem kiedyś problem z linią 71 - niemniej z tym sobie poradziliśmy. Teraz na jednym z komputerów windows 10 pro, office 2010 pro pojawił się problem linii 75.
Re: generowanie raportu word linia 75 'PropertyGet' lub 'Met
Szablony .dot programu zawierają makra, więc powinny być przechowywane w zaufanej (wg. ms word) lokalizacji. Uruchom MS Word i dodaj ścieżkę, w której są szablony, do zaufanych lokalizacji. Ścieżka szablonów to domyślnie katalog z programem \raporty\template, albo inna wskazana w ustawieniach.
2017-12-28, 15:23
patryczekqq
Niestety Ścieżka szablonów to domyślnie katalog z programem \raporty\template, mam na dysku mapowanym bo to jest stacja robocza i word, gdy wskazuję dysk mapowany wywala błąd, że nie można znać to za folder zaufany. Na innych komputerach nie mam wskazanego tego folderu jako zaufany i działa bez problemu tutaj pojawił się jakiś dziwny błąd.
2017-12-28, 22:39
patryczekqq
Szepczący a mógłbym prosić Cie o pomoc zdalną? Rozliczymy się za pomoc + potrzebowałbym pomocy przy przeinstalowaniu na ten nowy one paroll.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 27 gości