z lewej masz dzewko - zaloz sobie w nim grupy poprzeciagaj tam pracownikow potem prawym klawiszem myszy w kolejne galazie i tam we wlasciowosciach zaznacz check aby grupowal dla danej
2009-01-22, 14:16
chemosh
tak też zrobiłem ale nadal drukuje mi wszystkich z wybranego katalogu a nie dodatkowo z podziałem na podkatalogi
To co opisalem dziala dla raportu - Kierownik\podsumowanie listy plac
a w zwyklej liscie plac - to tylko na dole okna dialogowego z parametrami listy masz w kdp2009 przycisk grupuj i mozesz wybrac grupowanie wg elementu/wzorca :) ale nie wg grup w drzewku :(
traktowałbym drzewko jako rzecz pomocniczą. W katalogach nie jest pamiętana historia gdzie i kiedy pracownik był przyp. Co jeżeli przypiszesz jednego pracownika do kilku katalogów?
Zazwyczaj katalogi to odpowiednik danej kadrowej "Dział". Jeżeli katalogujesz wg. innego kryterium polecam definiować nowe dane kadrowe i wg. nich grupować listy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości