|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
KasiaK
|
aktywne transakcje
Witam proszę o pomoc w następującej sprawie. Korzystam z Symfonii Kadry i Płace, mam naliczone i zamknięte wszystkie okresy do miesiąca sierpnia. W sierpniu odeszła jedna z naszych pracownic ma zdarzenie zrealizowane rozwiązanie umowy o pracę i wypłata ekwiwalentu. Miesiąc sierpień podczas zamykania okresu został naliczony i zamknięty poprawnie. W miesiącu wrześniu próbuję tą osobę dodać do archiwum i pokazuje mi się błąd:, że w jej kalendarzu są aktywne transakcje. Sprawdzałam w zakładce zdarzenia i na tej osobie pokazują się wszystkie zrealizowane. Otworzyłam sierpień i ponownie wszystko zrealizowałam, ale i tak pojawia się ten sam błąd. Czy ktoś wie, w czym tkwi problem?
|
2013-09-23, 12:37 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
majo
|
Re: aktywne transakcje
dane kadrowe umowy zlecenia (dzieło, prawa) w zależności od tego co wypłacałaś - sprawdzić dokładnie czy nie wisi nierozliczona transakcja, ewentualnie prawy klik i zamknij transakcję, napraw kwoty transakcji
|
2013-09-30, 21:20 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|