|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
wojtek
|
dodarkowy elemenr Kadry
Witam Chciałem zasięgnąć informacji czy da się zrobić rzecz następującą: w systemie wynagrodzeń pracowników występuję pewne elementy (naliczenia) na podstawie których można wyliczyć kwotę która powinna zostać uwzglęniona w PIT 11 - pozycja 38(dochód zwolniony od podatku). Są to elementy dorabiane. Stworzyłem odpowiednią formułę i element (naliczenie) któremu przypiąłem odpowiednią klasę(PIT 11 (2012) - poz 38). NIestety cały rok 2012 jest już zamknięty ( z wyjątkiem ostatniego okresu) i przypięcie mojego elementu do systemu wynagrodzeń nie jest możliwe. Gdy przypnie się go w jedyny otwarty okres (grudzień) to na pit 11 w pozycji 38 wykazywana jest prawidłowa kwota za grudzień, Teraz pytanie: Czy można w jakiś sposób wymusić przeliczenie dodatkowego elementu (tak by uwzględniał cały rok) bez przypinania go do systemu wynagrodzeń? Niekoniecznie musi to być naliczenie. Chodzi o to by w pozycji 38 Pit 11 wykazała się kwota za cały rok.
|
2013-02-07, 14:24 |
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1