mam taki przypadek : zainstalowałem suplement do wersji 2011.b zgodnie z instrukcją, pracownik został zwolniony we wrześniu 2011 i oznaczony jako archiwalny i chcemy zrobić mu teraz (30-01-2012) PIT 11 ale druga strona PITa nie zawiera żadnych wartości liczbowych , zakładka w oknie pracownika Miesiące\Lata również jest pusta ... to dotyczy każdego zwolnionego w trakcie roku pracownika. Miesiące podatkowe zostały poprawnie naliczone ponieważ dla pozostałych pracowników PITy 11 drukują się poprawnie. Czy ktoś zetknął się z tym problemem ? A może jest jakieś rozwiązanie tego przypadku ?
pozdrawiam Robert
2012-01-31, 00:18
Autor
Wiadomość
Mix-soft.pl
sayo
Re: [kdp2011.b] pit11(19) dla pracownika zwolnionego
Zapewne po aktualizacji program nie przeliczył pracowników w archiwum. Spróbuj indywidualnie na zakładce miesiące lata naliczyć mu wszystkie okresy - ewentualnie jak nie jest to duża firma to otwórz cały rok podatkowy w miesiącach latach i zobacz czy na otwartych okresach wszystko gra.
Mam wrażenie, że ten jeden suplement powoduje więcej problemów niż sama aktualizacja do wersji 2011 :(
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości