Witam.
Chciałbym zapytać w jaki sposób można używać "Zestawy dla zbiorczego wprowadzania danych" - nie chodzi mi o zbiorcze wprowadzanie danych kadrowych tylko miejsce:
Kartoteki/Zestawy elementów/Pracownik - definicje/Zestawy dla zbiorczego wprowadzania danych/(mój zestaw który chciałbym zbiorczo wypełnić). Na takim zestawie umieściłem sobie "parametry" których nie można zbiorczo wprowadzić przez zestawy danych kadrowych a chciałbym je zbiorczo wypełnić dla pracowników. W którym miejscu programu?
Czyli nie ma możliwości zbiorczo wprowadzić elementu typu parametr?
Jeśli nie to bez sensu, bo operatorka systemu "nie lubi" danych karowych w związku z czym woli wprowadzać jeden element wynagrodzenia który co miesiąc się zmienia na zakładce płace - a parametr nie znika po przeliczeniu, natomiast el. kadrowy np typu kwota tak :(
Na pewno nie ma żadnej możliwości zbiorczego wprawadzenia parametrów?
2010-11-05, 06:45
SlowMag
Jest,
najpierw włącz Ustawienia \ Kadrowe i płacowe \ Informacje o pracowniku \ Zbiorcze wprowadzanie danych płacowych (nie zalecane) a potem tylko korzystać: Operacje zbiorcze \ Zbiorcze wprowadzanie danych płacowych na Paracownikach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości